Medezeggenschapsraad

Natalie Colangeli   Natalie Colangeli
Voorzitter


Italiaanse van geboorte, moeder van Sophie en Sarah is sedert 2016 lid van de MR. Met een achtergrond in jeugdhulp en onderwijs als ouder zeer betrokken bij het reilen en zeilen van de school. Goed onderwijs is de basis van ontwikkeling van onze kinderen en daarbij is het veilige pedagogische klimaat een belangrijke voorwaarde. MR lid zijn is teamwork, samen proberen we een constructieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de school. 
Raymond Clement   Raymond Clement
Vice voorzitter


Van Limburgse bodem, opgegroeid en werkzaam in de regio. Vader van Kay (op het Bernardinus College), Sarah en Pepyn (onderweg naar het basisonderwijs) sinds 2018 lid van de MR. Met een achtergrond in de gezondheidszorg en hoger onderwijs, nu actief als bestuurder in de Kinderopvang en Sociaal Werk, zeer betrokken bij het basisonderwijs en het onderwijs in de regio in het bijzonder. Kansrijke ontwikkeling is zijn devies. En de ontwikkeling, zowel van het kind, als ook die van de schoolorganisaties mogen gepaard gaan met creativiteit en een gezonde dosis humor. 
Asta Huisman-Pruisscher   Asta Huisman-Pruisscher
Secretaris


Fulltime leerkracht van groep 6 en vanaf 2018 lid van de MR in de rol van secretaris. Kritisch en betrokken deel zijn van de ontwikkelingen binnen de school. Actief meedenken over de processen. Daarbij staat een open communicatie centraal. Samenwerken aan een warme en veilige school voor iedereen.
Cindy Muyters   Cindy Muyters
Lid


Trotse ouder van Niek en Ties. Beide jongens gaan al een tijdje naar St. Martinus. Een fijne kleinschalige school, die sinds kort begonnen is aan een vernieuwingstraject. Als MR lid geef ik graag mede richting aan de nieuwe ingeslagen weg. Veranderen en vernieuwen doe je samen, met school, ouders en natuurlijk de leerlingen. Mijn werkervaring als financieel directeur bij DHL bracht mij veel ervaring met veranderingstrajecten als ook de financiële aspecten veranderende organisaties. Betrokken houden van eenieder is hierbij een van de belangrijkste aspecten. Samen op weg naar het beste voor onze kinderen, voor nu en in de toekomst.
Ramon Klein   Ramon Klein
Lid


Sedert januari 2018 ben ik fulltime werkzaak op basisschool Sint Martinus en ook vanaf dat moment actief in de MR. Meedenken over en instemmen met hoofdlijnen van ons onderwijsbeleid is interessant. Een brug slaan tussen de stem van het team, stem van de ouders en de directie. Een open blik te kijken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen, maakt het interessant om aanbevelingen te doen om onderwijs te verbeteren. Het is van groot belang de plek van het onderwijs in de wijk goed en stevig te verankeren.